ISO tanusítás

ISO 50001 Energiairányítási Rendszer tanúsítása

Mi pontosan az ISO 50001 Energiairányítási Rendszer?

Az ISO 50001  meghatározza a vállalatok, szervezetek számára az energiagazdálkodási rendszer bevezetésére és annak folyamatos fejlesztésére vonatkozó követelményeket, illetve útmutatást nyújt magának a szabványnak a megfelelő és szabályszerű alkalmazásához. Az szervezet számára előírja, hogyan alakítsa ki saját energiapolitikáját, meghatározza a jelentős energia-fogyasztási területeket, és tartalmaz energiagazdálkodási célokat, akcióterveket, és javaslatokat mindezek megvalósítására.

Az ISO 50001 Energiairányítási Rendszer bevezetése minden olyan szervezet, vállalat számára ajánlott, akik kiemelten magas energiaigényű ipar területén működnek, vagy akiket közvetlenül érint az üvegházhatású gázokra vonatkozó törvényi szabályozás. Az ISO 50001 segítséget nyújt – az energiahatékonyság növelése érdekében – a szükséges rendszerek és folyamatok kiépítéséhez a költségek és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése érdekében.

Kinek ajánlott az ISO 50001 Energiairányítási Rendszer bevezetése?

  • Vállalatával hazai és/vagy nemzetközi pályázatokon, tendereken, közbeszerzéseken szeretne indulni.
  • Célja, hogy minél jobban csökkentse vállalata energiafogyasztását így csökkentve az energiaköltségeket is.
  • Szeretne biztonságosabb energiaellátást, és tudja, hogy ehhez elengedhetetlen a nemzetközi szabványok megléte.
  • Tudja, hogy a hosszú távú vevőmegtartás és új ügyfél, jó partneri viszony kialakításának legfontosabb eszköze.

Hogyan történik az ISO 50001 Energiairányítási Rendszer bevezetése?

Kattintson ide, olvassa el, milyen lépéseken végighaladva lesz az ön cégének is ISO Minőségirányítási Rendszere, amennyiben minket választ.